stenslag

Effektiv reparation af stenslag

Har du været så uheldig at få et stenslag, men har du ikke lige mulighed for at undvære din bil i længere tid eller penge til at få skiftet hele forruden, så fortvivl ikke! Stenslag kan repareres både hurtigt og billigt – og din forrude bliver lige så god som ny.

Hos Als Autoglas i Sønderborg klarer vi en reparation af stenslag på ca. 20 min. og til bare 349,- inkl. moms. Udfyld kontaktformularen eller ring til os på 2028 0888 og aftal en tid.

Kontakt Als Autoglas

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Stenslag skal repareres straks

Stenslag bør ordnes inden for 48 timer, for ellers kan de udvikle sig til revner. Har du først fået en revne i forruden, er du nødt til at få skiftet hele ruden, hvilket tager tid og koster mere end bare at få repareret ruden.

Stenslag kan være farlige

Derudover kan stenslag også gøre din bil farlig at køre i, hvis det sidder i synsfeltet. Det er også ulovligt at køre i en bil, hvis forruden ikke er perfekt i førerens synsfelt. Revner i synsfeltet vil desuden også medføre, din bil dumper til næste syn.

Sådan repareres stenslag

Stenslag kan repareres ved at presse en glasklar lim i det "sår", som stenen har efterladt. Limen hærdes ved hjælp af ultraviolet lys – og så er du klar til at køre igen.

Beskyt forruden til den kan repareres

Du bør beskytte stenslag mod skidt og snavs med et specielt plaster, indtil du kan få ruden repareret. Ved straks efter skaden at klæbe et beskyttelsesmærkat på, opnås et langt bedre resultat af reparationen.

Vi udleverer gratis mærkater til beskyttelse af stenslag, bare kig ind på vores værksted i Sønderborg.

lånebil

Om Als Autoglas

Als Autoglas leverer en service efter branchens højeste standarder. Vi er fagfolk til fingerspidserne og vælger altid de rigtige løsninger, frem for de nemme løsninger.

om os

Åbningstider:

Mandan, onsdag og torsdag fra 7:30 til 16:00
Fredag fra 7:30 til 15:00
Tirsdag efter aftale.

Referencer

Als Autoglas er en seriøs og pålidelig samarbejdspartner, som vi har anvendt gennem en årrække.

Steffen, Als Motor

Samarbejdspartnere

forsikringsselskaber

Vi bor i Sønderborg

vi bor i sønderborg
alsautoglas.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK