OK

Samarbejder med alle forsikringsselskaber

Effektiv reparation af stenslag

Har du været så uheldig at få et stenslag, men har du ikke lige mulighed for at undvære din bil i længere tid eller penge til at få skiftet hele forruden, så fortvivl ikke! Stenslag kan repareres både hurtigt og billigt - og din forrude bliver lige så god som ny.

Hos Als Autoglas i Sønderborg klarer vi en reparation af stenslag på ca. 20 min. og til bare 349,- inkl. moms. Udfyld kontaktformularen eller ring til os på 20 28 08 88 og aftal en tid.

Kontakt Als Autoglas
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Stenslag skal repareres straks

Stenslag bør ordnes inden for 48 timer, for ellers kan de udvikle sig til revner. Har du først fået en revne i forruden, er du nødt til at få skiftet hele ruden, hvilket tager tid og koster mere end bare at få repareret ruden.

Stenslag kan være farlige

Derudover kan stenslag også gøre din bil farlig at køre i, hvis det sidder i synsfeltet. Det er også ulovligt at køre i en bil, hvis forruden ikke er perfekt i førerens synsfelt. Revner i synsfeltet vil desuden også medføre, din bil dumper til næste syn.

Sådan repareres stenslag

Stenslag kan repareres ved at presse en glasklar lim i det "sår", som stenen har efterladt. Limen hærdes ved hjælp af ultraviolet lys - og så er du klar til at køre igen.

Beskyt forruden til den kan repareres

Du bør beskytte stenslag mod skidt og snavs med et specielt plaster, indtil du kan få ruden repareret. Ved straks efter skaden at klæbe et beskyttelsesmærkat på, opnås et langt bedre resultat af reparationen.

Vi udleverer gratis mærkater til beskyttelse af stenslag, bare kig ind på vores værksted i Sønderborg.