Solfilm til din bil i Sønderborg

Hos Als Autoglas i Sønderborg kan vi tilbyde professionel montering af solfilm med 5 års garanti på filmen. Vi bruger en kvalitetsfilm med antirids belægning, der monteres indvendig på ruderne og som har et kraftigt UV-filter indbygget.

Vil du have et tilbud på montering af solfilm på din bil, så udfyld vores kontaktformular eller ring på 2028 0888.

Kontakt Als Autoglas

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Solfilm beskytter interiør og passagerer

UV-filteret i solfilm beskytter både bilens interiør mod afblegning og passagererne i bilen mod solens skadelige stråler. Vær opmærksom på, at de populære "dækkeservietter" med motiver giver en falsk tryghed, da de ikke beskytter mod UV-stråler, men i stedet snyder øjet som et par billige solbriller.

Solfilm har i øvrigt en dæmpende effekt på varmen, hvilket giver behagelige temperaturer i bilen.

Solfilm kan bruges til styling

Ud over at yde beskyttelse, så kan solfilm naturligvis også bruges til at style din bil og give den præcis det udseende, du gerne vil have. Solfilm kan bruges til at tone ruderne i din bil, så de bliver mørkere. Ruderne kan tones i forskellige grader, så du kan selv bestemme, hvor mørke ruderne skal være.

Vi bruger Rayguard solfilm fra Johnson i USA

Rayguard er en solfilm med rene grå/sorte farver, afhængig af den aktuelle lysgennemgang på filmen. Solfilm fra Raygard egner sig specielt godt som stylingfilm, da den ikke har et grønligt skær, når man ser bilen udefra. Det er en fordel til specielt sorte biler, da det passer bedre til bilens lak. Rayguard produceres af Johnson, der tilbyder en række forskellige serier, hvoraf vi finder Rayguard bedst.

Solfilm fra Raygard har 99 % UV-filter og fås med 5 %, 20 % eller 35 % lysgennemgang.

Få monteret solfilm i Sønderborg

Uanset om du vil have monteret solfilm for at beskytte din bil og passagerne eller for at style den, så kan vi hjælpe. Hos Als Autoglas i Sønderborg har vi 25 års erfaring og dermed stor erfaring med montering af solfilm. Udfyld kontaktformularen eller ring på 2028 0888 for et tilbud.

lånebil

Om Als Autoglas

Als Autoglas leverer en service efter branchens højeste standarder. Vi er fagfolk til fingerspidserne og vælger altid de rigtige løsninger, frem for de nemme løsninger.

om os

Åbningstider:

Mandan, onsdag og torsdag fra 7:30 til 16:00
Fredag fra 7:30 til 15:00
Tirsdag efter aftale.

Referencer

Det er vigtigt for os, at vores mange biler aldrig står stille. Hos Als Autoglas er de altid til at stole på, og selvom vi presser dem på tiden, så overholder de altid deadlines.

Michael, Kompagniet

Samarbejdspartnere

forsikringsselskaber

Vi bor i Sønderborg

vi bor i sønderborg
alsautoglas.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK