Rudeskift i Sønderborg

Vi foretager effektive rudeskift på vores værksted i Sønderborg. Du møder altid en fagmand, når du vælger Als Autoglas, der har mere end 25 års erfaring i faget. Det betyder, at hvad enten du skal have foretaget en reparation eller en decideret udskiftning af din autorude, så bliver resultatet altid optimalt. Få en tid på vores værksted – ring, eller udfyld nedenstående formular.

Kontakt Als Autoglas

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Altid godkendte bilruder

Det er en selvfølge, at der ved udskiftning af bilruder kun anvendes godkendte produkter, der opfylder de strengeste branchekrav. Det betyder i praksis, at du altid er garanteret en bilrude, der er godkendt til lige præcis din bil.

Rudeskift på alle bilmærker

Vi har de mest anvendte typer af bilruder på lager, og har derudover hurtig levering på alle andre typer. Det vil sige, at du hurtigt kan være kørende igen, når skal have foretaget et rudskift på vores værksted i Sønderborg. Om du kører Saab, Fiat eller Mercedes, har vi lynhurtig ekspeditionstid og dybdegående erfaring med netop dit bilmærke.

Sans for detaljen

Alt hvad der vedrører autoruder - både side-, bag- og frontruder i Sønderborg er vores domæne. Vi er ærekære og meget detaljeorienterede, da det endelige resultat skal holde de næste mange år. At ruden passer perfekt til din bil, sikrer dig mod en lang række problemer, der ellers kan opstå i forbindelse med udskiftninger af bilruder. Det drejer sig bl.a. om:

  • Revner
  • Vindstøj
  • Utætheder
  • Skævhed
  • Adhæsionsproblemer

”Godt nok” findes ikke i vores ordbog, og du får derfor altid et kvalitetsresultat, når du får foretaget en reparation eller udskiftning af din bilrude hos os.

Kontakt os og book en tid.

rudeskift

Om Als Autoglas

Als Autoglas leverer en service efter branchens højeste standarder. Vi er fagfolk til fingerspidserne og vælger altid de rigtige løsninger, frem for de nemme løsninger.

om os

Åbningstider:

Mandan, onsdag og torsdag fra 7:30 til 16:00
Fredag fra 7:30 til 15:00
Tirsdag efter aftale.

Referencer

Als Autoglas er hurtige og laver altid et godt stykke arbejde. Vi er meget glade for vores faste aftale.

Kim, Attec Danmark

Samarbejdspartnere

forsikringsselskaber

Vi bor i Sønderborg

vi bor i sønderborg
alsautoglas.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK