OK

Samarbejder med alle forsikringsselskaber

Rudeskift i Sønderborg

Vi foretager effektive rudeskift på vores værksted i Sønderborg. Du møder altid en fagmand, når du vælger Als Autoglas, der har mere end 25 års erfaring i faget. Det betyder, at hvad enten du skal have foretaget en reparation af din bilruder eller en decideret udskiftning af din bilrude, så bliver resultatet altid optimalt. Få en tid på vores værksted - ring, eller udfyld nedenstående formular.

Kontakt Als Autoglas
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Altid godkendte bilruder

Det er en selvfølge, at der ved udskiftning af bilruder kun anvendes godkendte produkter, der opfylder de strengeste branchekrav. Det betyder i praksis, at du altid er garanteret en bilrude, der er godkendt til lige præcis din bil.

Rudeskift på alle bilmærker

Vi har de mest anvendte typer af bilruder på lager, og har derudover hurtig levering på alle andre typer. Det vil sige, at du hurtigt kan være kørende igen, når skal have foretaget et rudskift på vores værksted i Sønderborg. Om du kører Saab, Fiat eller Mercedes, skal have skiftet sideruder eller frontruder har vi lynhurtig ekspeditionstid og dybdegående erfaring med netop dit bilmærke.

Sans for detaljen

Alt hvad der vedrører bilruder - både side-, bag- og frontruder i Sønderborg er vores domæne. Vi er ærekære og meget detaljeorienterede, da det endelige resultat skal holde de næste mange år. At ruden passer perfekt til din bil, sikrer dig mod en lang række problemer, der ellers kan opstå i forbindelse med udskiftninger af bilruder. Det drejer sig bl.a. om:

  • Revner
  • Vindstøj
  • Utætheder
  • Skævhed
  • Adhæsionsproblemer

"Godt nok" findes ikke i vores ordbog, og du får derfor altid et kvalitetsresultat, når du får foretaget en reparation af din bilrude eller udskiftning af din bilrude hos os.

Kontakt os og book en tid.