Kamerakalibrering

Skal du have skiftet bilruden på din bil? Så står vi klar til at hjælpe dig! Mange nye biler har i dag sensorer, kameraer og radarer indbygget i bilens forrude, hvilket sætter nye krav til værkstedernes ekspertise og udstyr. Hos Als Autoglas er vi specialister i udskiftning af forruder med efterfølgende kalibrering af kamera og andet teknologisk udstyr efter bilfabrikanternes forskrifter.

Få et godt og uforpligtende tilbud på udskiftning af din forrude og kalibrering i dag på telefon 2028 0888.

Kontakt Als Autoglas

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Vi har det rette udstyr

Vi har investeret i professionelt udstyr, så vi kan udføre forrude kalibrering ud fra alle bilfabrikanternes forskrifter på vores værksted i Sønderborg. Vi har blandt andet indkøbt CSC Tools, der kan anvendes til kalibrering af rudens kameraer og sensorer.

Få en korrekt kalibrering af din forrude

I forbindelse med udskiftning af frontruder på biler med bl.a. vognbane kontrol, også kaldet Lane Assist, er det meget vigtigt, at kameraet i frontruden bliver kalibreret, så bilen læser vognbanen korrekt igen. Forsikringsselskaberne betaler for denne kalibrering ifm. rudeskift. Vores udstyr kan efterfølgende printe en rapport ud som dokumentation for, at der er udført en korrekt kalibrering. Biler med kameraer, der kan læse vejskilte, justere lyskeglen fra LED forlygter og visse nødbremsesystemer skal også kalibreres ved rudeskift.

Få et uforpligtende tilbud!

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud på en forrude udskiftning med efterfølgende kalibrering. Vi kan kontaktes på telefon 2028 0888 eller via vores kontaktformular.

Kalibrering

Om Als Autoglas

Als Autoglas leverer en service efter branchens højeste standarder. Vi er fagfolk til fingerspidserne og vælger altid de rigtige løsninger, frem for de nemme løsninger.

om os

Åbningstider:

Mandan, onsdag og torsdag fra 7:30 til 16:00
Fredag fra 7:30 til 15:00
Tirsdag efter aftale.

Referencer

Als Autoglas er en seriøs og pålidelig samarbejdspartner, som vi har anvendt gennem en årrække.

Steffen, Als Motor

Samarbejdspartnere

forsikringsselskaber

Vi bor i Sønderborg

vi bor i sønderborg
alsautoglas.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK