OK

Samarbejder med alle forsikringsselskaber

Kamerakalibrering

Skal du have skiftet bilruden på din bil? Så står vi klar til at hjælpe dig! Mange nye biler har i dag sensorer, kameraer og radarer indbygget i bilens forrude, hvilket sætter nye krav til værkstedernes ekspertise og udstyr. Hos Als Autoglas er vi specialister i udskiftning af forruder med efterfølgende kalibrering af kamera og andet teknologisk udstyr efter bilfabrikanternes forskrifter.

Få et godt og uforpligtende tilbud på udskiftning af din forrude og kalibrering i dag på telefon 20 28 08 88.

Kontakt Als Autoglas
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Vi har det rette udstyr

Vi har investeret i professionelt udstyr, så vi kan udføre forrude kalibrering ud fra alle bilfabrikanternes forskrifter på vores værksted i Sønderborg. Vi har blandt andet indkøbt CSC Tools, der kan anvendes til kalibrering af rudens kameraer og sensorer.

Få en korrekt kalibrering af din forrude

I forbindelse med udskiftning af frontruder på biler med bl.a. vognbane kontrol, også kaldet Lane Assist, er det meget vigtigt, at kameraet i frontruden bliver kalibreret, så bilen læser vognbanen korrekt igen. Forsikringsselskaberne betaler for denne kalibrering ifm. rudeskift. Vores udstyr kan efterfølgende printe en rapport ud som dokumentation for, at der er udført en korrekt kalibrering. Biler med kameraer, der kan læse vejskilte, justere lyskeglen fra LED forlygter og visse nødbremsesystemer skal også kalibreres ved rudeskift.

Få et uforpligtende tilbud!

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud på en forrude udskiftning med efterfølgende kalibrering. Vi kan kontaktes på telefon 20 28 08 88 eller via vores kontaktformular.