Vi har gjort det nemt for dig

Als Autoglas samarbejder med alle forsikringsselskaber i Danmark - fra Sønderjysk Forsikring til Tryg. Derfor er processen nem og smertefri for dig, når du får foretaget din skadesudbedring hos os: Du behøver ikke foretage dig noget. Book en tid på værkstedet – ring, eller udfyld nedenstående kontaktformular.

Kontakt Als Autoglas

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Vi ordner alt det praktiske

Det er ikke nødvendigt at udfylde en skadesanmeldelse, da din bil bliver takseret med billeder. Du skal ikke betale noget til os, hvis din reparation skal ind over din forsikring. Du vil efterfølgende modtage en opkrævning fra dit forsikringsselskab på en eventuel selvrisiko. Bemærk, at din kaskoforsikring dækker et rudeskift uden at du har udvidet glasdækning. I disse tilfælde er det blot til normal selvrisiko og typisk uden bonustab.

forsikring

Om Als Autoglas

Als Autoglas leverer en service efter branchens højeste standarder. Vi er fagfolk til fingerspidserne og vælger altid de rigtige løsninger, frem for de nemme løsninger.

om os

Åbningstider:

Mandan, onsdag og torsdag fra 7:30 til 16:00
Fredag fra 7:30 til 15:00
Tirsdag efter aftale.

Referencer

Det er vigtigt for os, at vores mange biler aldrig står stille. Hos Als Autoglas er de altid til at stole på, og selvom vi presser dem på tiden, så overholder de altid deadlines.

Michael, Kompagniet

Samarbejdspartnere

forsikringsselskaber

Vi bor i Sønderborg

vi bor i sønderborg
alsautoglas.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK